Pradžia » 2022 m. III ketvirčio investicijų ir dar šio to apžvalga

2022 m. III ketvirčio investicijų ir dar šio to apžvalga

Investicijose pirkau tą patį, ką ir iki šiol. IWDA ir EIMI ETF’s, kažkiek Bitcoin, Ethereum, lašelį Solana. Buvau savaitę Italijoje (Milane, Genujoj, Pizoj, Cinque Terre, Florencijoj, Bolonijoj, Bergame). Nespėjau įlipti į lėktuvą, nes skaičiau knygą laukdamas teisinguose vartuose (ne, knyga nebuvo tokia įdomi). Klaida kainavo daug šimtų eurų ir nervų. Buvau ultragarso mokymuose Bonoje. Pažaidžiu Assassin’s Creed Odyssey, žiūriu ,,Breaking bad” ir skaitau šį tą iš self-help, šį tą iš neurologijos ir Turgenevo ,,Dūmai”. Perskaičiau Aldous Huxley ,,Geltonasis Kroumas”, patiko. Žadu po kelių savaičių pradėti lankyti šokius, kai baigs galioti bokso abonementas. Spyrio metu susižalojau kojos pirštą, visas mėlynas, bet be deformacijos ir kažkiek juda, tad blogiausiu atveju stabilus lūžis – sugis. Su šokiais žadu vėl imti lankyti treniruoklių salę. Išmokau gaminti Carbonara makaronus, pasidarau ir tortiljų. Labai netvirtos gaunasi. Nusipirkau naują gerą futbolo kamuolį. Senasis galiausiai suplyšo. Pradėjau mokytis rašyti DVORAK klaviatūra, jau kuris laikas planavau, vis nepradėdavau. Pramokau pažinti kirilicos raides. Radau baseiną netoliese, kur 90 min. plaukimas tekainuoja 3 eurus, pramokau šokinėti ant galvos. Norėčiau išmokti padaryti špagatą, pasimokinu, bet aiškios strategijos neturiu, matau, kad kainuotų labai daug laiko ir nesu užtikrintas ar man tai įmanoma, klubinis juosmens raumuo nesitempia daugiau nei dabar nors tu ką.

Naujas pirkinys, šį kartą ne paveikslas, o filmo plakatas.
Neabejotinai įkvėptas Caspar’o David’o Friedrich’o ,,Wanderer above the sea of fog”
Pripažinsiu, kad investuoti į kripto entuziazmo jau neturiu, bet laikausi strategijos ir stengiuosi džiaugtis, nes perku krentant, o ne kylant.

Ketvirčio pajamos: 13 198 € Ketvirčio išlaidos: 9 546 € Ketvirčio savings rate: 27,7 %

Viso investuota: 39 561€ (+4464 € nuo birželio pab.)

Vertė: 42 448 € (+3281 € nuo kovo pab.) Nuostolingas ketvirtis.

6 thoughts on “2022 m. III ketvirčio investicijų ir dar šio to apžvalga”

  1. Turi gyslele rasyti. Visada smagu uzsukti apzvelgti naujienas, tik, beda, kad ne itin daznai buna nauju irasu 🙂 Nebutinai su investavimu, is kasdienes ligonines nuotykiu irgi puikiai tinka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *