Pradžia » 2022 m. IV ketvirčio investicijų ir dar šio to apžvalga

2022 m. IV ketvirčio investicijų ir dar šio to apžvalga

Investicijose pirkau tą patį, ką ir iki šiol. IWDA ir EMIM ETF’s (visada iki šiol rašiau EIMI, nors pasirodo tai ne variantas listinguojamas Londono biržoje, o aš perku Amsterdamo), kažkiek Bitcoin, Ethereum, lašelį Solana. Buvau Sakartvele, Lietuvoje, dariau nedidelį road trip Vokietijoje (šio hostelio Frankfurte vadybininkai yra lietuvių pora. Ko gero, geriausias lankytas hostelis ever). Paleidęs įrašą skrendu į Barseloną. Buvau ne vienoje konferencijoje, (čia jų apstu, visų neapvažinėsi, o jei dar pridėsi webinar’us tai net susigaudyti sunku). 2023 metam užsirezervavau jau 8 dienas konferoms (darbas duoda apie 6 darbo dienas per metus tobulinimuisi, iš mano dabartinių 8-ių, pusė yra šeštadieniai, tad nesiskaičiuoja). Xbox’o nejungiu jau kuris laikas, spėjo apdulkėti, atsisakiau GamePass, bet aparato dar nepardaviau. Mečiau Spotify ir perėjau ant YT Premium. Pažiūrėjau ,,Triangle of sadness”, eilėje laukia ,,Glass onion” ir Guillermo del Toro ..Pinocchio”. Baiginėju ,,Alice in borderland”. Kaupiuosi žiūrėti Jordan. B. Peterson’o ,,Exodus” serijas. Skaitau B. Tiškevič ,,Beveidžiai”. Skaitau, beje, itin mažai, neurologija irgi kiek apleista. Insultuose visgi gaudausi jau tikrai gerai, žinau naujausias studijas et cetera. Nuo kitų metų rotuosiu bendrojoje neurologijoje, ten dinamika bus kiek kitokia, greitesnis konvejeris, bet pacientai su manimi šnekantys. Dar neradau, su kuo lankyti šokius, solo šokiai ne itin domina. Nebelankau bokso, lankau gym’ą, ryju papildus. Mačiau lyg kažkoks Jiu-Jitsu klubas yra mieste, gal užmesiu akį. Darbe buvo pokalbis su šefu, sakė, kad patenkintas ir skatino tobulintis, siekti kaklo kraujagyslių ultragarso, EEG ir neurofiziologinių tyrimų sertifikatų. Kalėdoms nupirko visiems po vyno butelį (pats sakartvelietis, bet vynas itališkas). Su tais sertifikatais tai daug darbo, reikia atlikti šimtus procedūrų, važinėti į kursus, laikyti egzaminą. Kaupiu motyvaciją, žiebiu discipliną. Labai ambicingas visgi nesu. Išmokau gaminti quesadill’ijas, niam niam. Mečiau mokymąsi rašyti DVORAK klaviatūra. Pasimokinu važiuoti dviračiu ant vieno rato, pavyksta kokį metrioką, išmokau užmesti galinį ratą ir kiek padrift’inti. Padarau baseine salto per priekį. Špagato daryme progreso nulis. Tikslas kitiems metams: pirkti indaplovę.

DIagramoje nieko naujo.

Ketvirčio pajamos: 15 401 € Ketvirčio išlaidos: 8 425 € Ketvirčio savings rate: 45 %

Viso investuota: 44 558 € (+4 997 € nuo rugsėjo pab.)

Vertė: 46 530 € (+4 082 € nuo rugsėjo pab.) Panašu, kad dar vienas nuostolingas ketvirtis. Visgi stebėtis nedera, IWDA pigo, kriptovaliutos pigo.

3 thoughts on “2022 m. IV ketvirčio investicijų ir dar šio to apžvalga”

  1. Ačiū, kad daliniesi 😉 įdomu išgirsti iš užkulisius po investavimo t.y. iš savo asmeninio gyvenimo, kur planuoji tobulėt ar ką sportuoti. Sėkmės 🙂

    1. Ačiū už gerą žodį 🙂 planuoju kažkiek daugiau dėmesio ultragarso mokymuisi skirti, vis labiau tobulėju disciplinoje, google calendar neatskiriamas bendražygis. Na, o sporto srity tai, ko gero, reiktų vėl kovos sportu užsiimti, nes, mano nuomone, gym’as way more boring.

  2. Atrodo, kad gyvenimas nėra labai laimingas ant svetimos žemės. Gal klystu? Gal Lietuvoje būtų ne ką geriau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *